Agentschappen

Door ervaring en samenwerking in de afgelopen jaren zijn relaties ontstaan die zijn uitgegroeid  tot officiele vertegenwoordigingen van technieken en organisaties. Hieronder vindt een korte omschrijving van deze agentschappen.

 

Milmeq automatische Koel- en Vriestunnels

Milmeq is vanuit deze achtergrond gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie en systematisch onderhoud van doorloop installaties van zowel Koel- als Vriesprocessen.Voor productfilms en nadere informatie kunt u op het Milmeq logo klikken,of surfen naar www.milmeq.com.

Pathema BV - Innovatief met Koelwater

Pathema BV is gevestigd in Goirle en is een innovatief dynamisch bedrijf dat actief is met engineering van duurzame waterbehandeling technologie en product-ontwikkeling. Onze producten zijn zowel te koop als te huur.

Het betreft veelal maatwerk, gebaseerd op de wensen en technische eisen van klant en installatie. Onze producten onderscheiden zich door een chemicaliënvrije werking, energie- en waterbesparingen en garanderen duurzaam investeren. Onze producten worden geïmplementeerd daar waar koel-, proces-, afval-, oppervlakte- en ketelwater systemen van toepassing zijn. 

 

Swedice - Mobiele IJsbanen

Swedice levert diensten en producten met een winters karakter die gedurende elk seizoen overal ter wereld kunnen worden ingezet. Swedice Ice & Snow Technology biedt full service oplossingen voor ijs- en sneeuwgerelateerde zaken. Swedice Alternativ biedt alternatieve toepassingen. Voorbeelden daarvan zijn synthetische banen en matten om op te schaatsen, te skiën, te sleeën en met een band vanaf te glijden. Winters plezier met de eindgebruiker als uitgangspunt staat in de werkwijze van Swedice centraal: Ride, Slide & Glide!

Swedice is een van de meest innovatieve en flexibele organisaties in de markt. Swedice bundelt krachten en kenmerkt zich door een compacte organisatie die snel kan schakelen. Met een up-to-date netwerk biedt het bedrijf goede en betaalbare oplossingen. Het continu innovatief bezig zijn, waarbij toepassingen worden gerealiseerd die naadloos aansluiten op de wensen van de klant, maakt Swedice sinds 1998 tot een onderscheidende partij in de markt.